Voedselteams verbindt buurtbewoners met een receptendialoog

Ook Voedselteams draagt haar steentje bij aan 100In1Day Belgium! Met een receptendialoog verbinden ze buren en willen ze mensen inspireren. Voedselteams staat voor lekker eten van dichtbij. Ongetwijfeld hebben heel wat voedselteamers fantastische receptjes die ze vaak klaarmaken. Tijd om die te delen met de buurt, want wat verbindt er meer dan het lievelingsgerecht van je buren op tafel te toveren?

 

Het principe is heel eenvoudig: print de invulposter, noteer je favoriete gerecht en hang de poster aan je gevelraam. Wie weet doen enkele buren wel hetzelfde! Vanaf nu ga je niet meer gewoon een luchtje scheppen, maar geniet je van een culinaire wandeling doorheen je buurt. Wedden dat je al watertandend en vol inspiratie terug thuis komt?

 

Neem een foto van je favoriete buurtrecept en probeer het thuis uit. Mag het resultaat er zijn? Post een foto van je burengerecht onder  #100In1DayBelgium en tag @voedselteams en @curieusvzw. Ook de receptjes mogen gedeeld worden! 

 

 

Print hier jouw kleurrijke invulposter: 

(plak de 2 A4-pagina’s aan mekaar om een mooie grote poster te bekomen)

 

 

* Meer weten over 100In1Day Belgium? Neem hier een kijkje.

** Voedselteams is een netwerk van lokale voedselteams en duurzame producenten. Via dit netwerk wordt duurzame streek- en seizoensvoeding op een directe manier verhandeld. Een eerlijk, gezond en duurzaam voedselsysteem van zaadje tot bord! Meer info op www.voedselteams.be

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen