The Empty Shop Antwerpen was een buitengewoon succes!

4.872 stuks werden gedoneerd, daarvoor kwamen 427 klanten klanten shoppen, goed voor een verkoop van 859 stuks! Dit alles bracht 14.334 euro op.

The Empty Shop 2021 was een groot succes

Vorige week landde The Empty Shop zes dagen lang in circuit op het Nieuw Zuid in Antwerpen. In samenwerking met de Kringwinkel Antwerpen openden we de lege winkel op dinsdag 14 december en gingen we aan de slag. 

De vele giften waren hartverwarmend. Ook verschillende partners deden donaties die ervoor zorgden dat onze winkel elke dag goed gevuld was met prachtige stuks. Zo kon je bijvoorbeeld een jurk van Tim Van SteenbergenNathalie Vleeschouwer of An Buermans op de kop tikken. 

Naast doneren en shoppen kon je ook je totebag pimpen, je cadeau creatief leren inpakken, mee discussiëren tijdens het panelgesprek, multitasken door te shoppen en te dansen tijdens de dj sessies, en nog veel veel meer!

'Bedankt voor de leuke organisatie! Ik ben zo blij met mijn nieuwe outfit en dat ik daarmee ook een goed doel heb kunnen steunen!' - Lettice

Kortom, het was een groot succes. 4.872 stuks werden gedoneerd, daarvoor kwamen 427 klanten klanten shoppen, goed voor een verkoop van 859 stuks!

Dit alles bracht 14.334 euro op. Hiermee worden nieuwe tewerkstellingstrajecten opgezet voor vrouwelijke nieuwkomers in Antwerpen. Op die manier krijgen ze een opstap richting de reguliere arbeidsmarkt. Lees hier de verhalen van Rana en Ruaa die momenteel bij De Kringwinkel hun eerste werkervaring opdoen. 

De giften die niet verkocht werden tijdens The Empty Shop worden nog verkocht in De Kringwinkel in circuit en De Kringwinkel aan de Meir.

Bedankt aan alle partners, donateurs, vrijwilligers en klanten!

Wil je niets aan informatie missen over een volgende editie? Volg dan zeker The Empty shop op Instagram en Facebook

The Empty Shop op Facebook

Laatste nieuws