Talk the Walk

Benefietavond t.v.v. Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Op zondag 8 oktober is team Curieus één van de vele deelnemers aan de Refugee Walk. Met die wandeltocht van 40 kilometer wil Vluchtelingenwerk Vlaanderen geld inzamelen voor haar werking.

In ruil voor jouw sponsoring nodigen we jou uit op Talk the Walk, een avond vol slam poetry, rap, hiphop en comedy. Niet minder dan 6 artiesten staan op donderdag 28 september op het podium:

🎤 𝗠𝗲𝗹 𝗥𝗼𝘀𝘀
Mel Ross, half Amerikaans, half Belgisch, is een rapper uit Antwerpen. Met haar unieke stijl en krachtige teksten heeft ze haar plek in de scene al lang opgeëist. Haar nieuwste album Roll Model draait om empowerment en het inspireren van anderen om hun beste zelf te zijn.

🎤 𝗗𝗿𝗼𝗴𝗲 𝗣𝗶𝗲𝘁
Droge Piet is een Antwerpse rapper. Hij is ook actief in het poetry-slamgezelschap Eigen Wolk Eerst. Samen met Mon bracht hij het album Vakmansklap uit. Met Seckou en andere artiesten maakte hij de poëtische voorstelling WORD WA(a)R. Droge Piet rapte ook mee op een Cypher van Boeken en gaf een gastbijdrage op het debuutalbum van Mitxelena.

🎤 𝗥𝗼𝗻𝗰𝗵𝗮
Roncha alias Eric Reyntjens. 1982, Leuven (B). Naast rapartiest bij ook actief als spokenworddichter, lesgever, graffiti-artiest en creatief freelancer. In februari 2024 zal hij zijn nieuw album 'FleecedekentjeThuglife' releasen.

🎤 𝗠𝗮𝗻𝘂 𝗠𝗼𝗿𝗲𝗮𝘂
Droge humor met een donker kantje, Manu vertelt wat hij ziet door een gekleurde bril, soms rooskleurig, soms in een waas. Neem alles gerust met een korreltje zout, anders strooit hij het mee in de wonde.

🎤 𝗦𝗲𝗰𝗸𝗼𝘂
Seckou (1985) begon met rappen toen hij dertien was. Toen hij de Amerikaanse dichters Black Ice en Saul Williams ontdekte, besliste hij dat hij ook gehoord wilde worden. Hij won enkele awards en maakte theater/slamvoorstellingen zoals WORD WA(A)r. Seckou werd in 2020 verkozen tot de tiende stadsdichter van Antwerpen. Met Iedereen Stadsdichter hertekent Seckou de kaart van Antwerpen tot één grote verhalenkaart.

🎤 𝗦𝗵𝗶𝗦𝗵𝗮
Shirin aka ShiSha is een mix van roots, rap en revolutie. Beeld is wat haar beweegt en via woord probeert ze ook anderen tot bewegen te brengen. In haar rap legt ze al haar overtuigingskracht én overtuigingen bloot. ShiSha werpt een kritische blik op onze
samenleving en strijdt daarbij voor een duurzame (mentaliteits)-verandering.

Iedereen welkom vanaf 19u30 | Vrije bijdrage (pay what you can) | Honger? We hebben ook tapas!

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen