Schrijfwedstrijd Inktvis voor 100in1Day Belgium

Dito vzw laat de buurt kennismaken met vensterverzen
In samenwerking met Creatief Schrijven en Dito vzw organiseren we voor de 2de keer een gedichtenwedstrijd voor Vlaamse voorzieningen en dagcentra. De deelnemers doken de voorbije maanden in de wondere wereld van poรซzie en literatuur. Tijdens 100In1Day Belgium kan je hun vensterverzen ontdekken in enkele buurtwandelingen. We vroegen aan ๐—ฅ๐—ฒ๐˜†๐—ป๐—ฎ ๐—๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ wat 100in1Day voor haar betekent.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜‚๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ด? Ik ben gelukkig als mijn leven in balans is, met mijn gezin, werk enzโ€ฆ en dat het loopt zoals het moet.

๐—ฉ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜‚๐—ธ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ผ๐—ฏ? Jazeker. Ik doe mijn werk heel graag en ik werk heel graag met onze doelgroep. Het vraagt soms veel energie maar ik krijg ook veel vriendschap terug van de bewoners.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ? Naar huis komen en mijn gezin zien is voldoende om mijn zware dag te verlichten. Koken maakt mij rustig en is ook relaxerend.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด? Hen niet betuttelen en een kans geven aan iedereen om volwaardig te participeren in de maatschappij.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐—ถ๐—ป๐Ÿญ๐——๐—ฎ๐˜† ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ถ๐˜‚๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท? We willen met dit initiatief een brug bouwen tussen de bewoners van voorzieningen of dagcentra en de buurt. De voorziening is een onderdeel van de buurt, geen op zichzelf staand eiland.

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen