Programmawijziging Festival van de Gelijkheid

Last minute wijzigingen in Foyer Theaterzaal en Dansstudio.

Tot onze grote spijt is de lift in de voorbouw van De Vooruit defect. Dit is helaas niet snel op te lossen, omdat de wachttijd van de levering van een belangrijk stuk twee weken bedraagt.
Helaas betekent dit ook dat volgende ruimtes in het gebouw niet bereikbaar zijn voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht te been zijn:
- Domzaal
- Dansstudio
- Blauwe & Gele Kamer
- Muziekstudio (waar momenteel het Palestine Café Ghent doorgaat)

De andere festivallocaties zijn wel nog lifttoegankelijk voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht te been zijn, via de lift van de Snoepwinkel (links als je binnenkomt in het onthaal, niveau 6 selecteren).

Omwille van de bereikbaarheid voeren we ook enkele programmawijzigingen door:

  • Op donderdag 14 december gaat het panel '(In)equality in public spaces' (13u30) niet door in de Dansstudio, maar wel in de Foyer Theaterzaal.

  • Op vrijdag 15 december wisselen 2 panelgesprekken van locatie: 'Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd' (13u30) vindt plaats in de Dansstudio, 'Wat betekent inclusie écht?' (13u30) in de Foyer Theaterzaal.

Bezoek onze website voor het meest recente blokkenschema.

Onze oprechte excuses; dit hebben we helaas niet kunnen voorzien. We zijn er ons volledig van bewust dat dit voor een aantal bezoekers van het festival problemen zal geven. We betalen de tickets terug voor mensen die hun bezoek om die reden willen annuleren. Wens je een terugbetaling? Stuur dan een e-mail naar info@viernulvier.gent

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen