Hoe wil jij het Festival van de Gelijkheid beleven?

Denk op maandag 12 juli mee na over het Festival van de Gelijkheid!

Het achtste Festival van de Gelijkheid komt eraan! 
9, 10 en 11 december strijken we neer in Gent voor 3 dagen panel, docu, performance, literatuur, babbels, …

Je kan het Festival op verschillende manieren beleven.

 

Als bezoeker

Wil je gewoon de sfeer opsnuiven? Een panelgesprek of docu meepikken? Dat kan! Op 12 oktober maken we het volledige programma van het Festival bekend. Maar je kan nu al een ‘early bird’ ticket kopen (10 euro), daarmee kan je begin oktober als eerste inschrijven voor de programma-onderdelen van jouw keuze.

 

Als vrijwilliger

Wil je graag meedraaien op het Festival van de Gelijkheid als vrijwilliger? Een groepje van een 50-tal vrijwilligers maakt het Festival mee mogelijk, door op het Festival te helpen: mee opbouwen, controle aan de ingang van een zaal, een shift achter de toog, … Je kan op verschillende manieren met het Festival meedraaien en zo alles van op de eerste rij meemaken. Heb je interesse om vrijwilliger te zijn op het volgende Festival? Neem dan gerust contact met ons op via festival@curieus.be.

 

Als mede-inspirator

Het Festival krijgt meer dan 200 sprekers over de vloer, verspreid over meer dan 100 programma-onderdelen. We zijn altijd op zoek naar inspiratie voor sprekers, thema’s voor panelgesprekken, films en docu’s, workshops, ingrepen in de publieke ruimte. Wil jij mee nadenken over de inhoudelijke invulling, dan ben je heel erg welkom op onze online Festivalbrainstorm op maandag 12 juli om 20u. Je kan je inschrijven via deze link. Ben je er graag bij? Laat het dan weten aan Marijke.

 

Als starter

Heb jij een idee om gelijkheid in de praktijk te brengen? En vind je dat jouw idee een plaats kan krijgen op het Festival van de Gelijkheid? Laat het ons weten! Via dit formulier kan je jouw festivalidee alvast voorstellen en dan bekijken we samen of we jouw plannen werkelijkheid kunnen laten worden op één van de volgende edities van het Festival van de Gelijkheid!

Ik heb een idee!
Deel dit bericht op:
Facebook
Twitter

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen