Curieus brengt creativiteit naar Vrijstaat A

Curieus werkt deze zomer actief mee aan de zes weken durende Vrijstaat A in Sint-Truiden, die plaatsvindt van 12 juni tot en met 21 juli. Vrijstaat A is een een pop-up zomerbar vol gezelligheid, fijne ontmoetingen en een programma vol boeiende evenementen. Curieus is een van de partners en zorgt mee voor de culturele invulling, met een piek tijdens het eerste weekend dat samenvalt met 100in1Day Belgium.

Wat is Vrijstaat A?

Vrijstaat A is een vrijhaven voor creatieve inwoners in het centrum van Sint-Truiden, in het voormalige schoolgebouw van Technicum. Het is een plek waar iedereen met een positieve kijk op de wereld welkom is om creatieve ideeën en hobby's te delen en te genieten van een hapje en een drankje.

Curieus op Vrijstaat A

Curieus brengt op 15 juni 100in1Day Belgium naar Vrijstaat A. Dit initiatief overspoelt Vlaanderen en Brussel met 100 creatieve en verbindende acties op één dag, en dus ook Sint-Truiden. Daarnaast organiseert Curieus de 'Camping Curieus', met een omgebouwde caravan waar iedereen activiteiten kan organiseren. Ook na het eerste weekend zal Curieus verschillende activiteiten organiseren. Houd het programma in de gaten!

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen