Nationale Betoging tegen Racisme - Wandel mee met Curieus

Op zondag 24 maart komt Sta Op Tegen Racisme in actie in Brussel met een nationale betoging tegen racisme, discriminatie en onverdraagzaamheid. Curieus zal meewandelen in deze betoging en iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten.

Curieus zet zich in voor een inclusieve samenleving waarin gelijkheid en diversiteit centraal staan. We vinden het belangrijk om op te komen tegen racisme en discriminatie en we streven naar een samenleving waarin iedereen een plek kan vinden. Daarom geven wij graag gehoor aan deze oproep.

Waar en wanneer?
De betoging vertrekt op zondag 24 maart om 12:00 uur vanaf het Albertinaplein in Brussel.
Curieus verzamelt om 11:30 uur bij het standbeeld van de smurf aan de Grasmarkt 116. Het standbeeld staat op een klein pleintje dat je gemakkelijk vindt als je de uitgang 'Hortagalerij' neemt vanaf station Brussel-Centraal.

Hoe kan je deelnemen?
Breng je eigen protestmateriaal mee om je boodschap kracht bij te zetten. Curieus zal ook extra materiaal voorzien voor wie dat nodig heeft.
Je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten en mee te doen aan de betoging.

Voor meer informatie over de betoging kan je terecht op de website van Platform 2103.

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen