Postkaarten

Verras 100 buren met een zelfgemaakte postkaart

Weinig zo leuk als een postkaartje in je brievenbus krijgen. Hoe moet je hieraan beginnen?  Wij hebben voor jou een eenvoudig stappenplan om je te helpen je buren te verrassen met een zelfgemaakte postkaart. En waarom geen 100 kaartjes voor 100in1day? 

Stap 1: Verzamel materialen

Verzamel papier, kleurpotloden, markers, stickers, stempels of andere knutselmaterialen die je wilt gebruiken om je kaart te maken.

Stap 2 : Ontwerp de kaart

Ontwerp de voorkant van de kaart met een persoonlijke boodschap en eventueel een tekening of foto. Vergeet niet om de achterkant van de kaart leeg te laten voor het adres.

Stap 3: Schrijf een bericht

Schrijf een persoonlijke boodschap aan je buren op de voorkant of binnenkant van de kaart. Vertel hen hoeveel je hun vriendschap waardeert of hoeveel je geniet van het delen van dezelfde buurt.

Stap 4: Stuur de kaart op

Schrijf het adres van je buren op de voorkant van de kaart en plak de postzegel op de achterkant. Stuur de kaart op en wacht op de reactie van je buren.

En dat is alles! Met deze eenvoudige stappen kun je je buren verrassen met een zelfgemaakte postkaart en een beetje vreugde brengen in hun dag. Veel plezier met het maken van je kaart!

Bekijk alle acties

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier het volledige overzicht met alle acties voor 100in1Day Belgium.

Terug naar het overzicht