Kleef stickers

Kleef stickers op verrassende plekken.

Wij zijn grote fan van het opvrolijken van de openbare ruimte met stickers , maar het is belangrijk om op te merken dat niet alle openbare ruimtes geschikt zijn voor het plaatsen van stickers. Sommige openbare ruimtes zijn bijvoorbeeld beschermd als cultureel erfgoed en het plaatsen van stickers zou als vandalisme worden beschouwd. Zorg er dus voor dat je weet welke gebieden geschikt zijn voor het plaatsen van stickers voordat je begint.

Hier zijn een paar stappen die je kunt volgen om stickers te plaatsen in de openbare ruimte:

  • Ontwerp je stickers: Bedenk een ontwerp voor je stickers en maak ze in de gewenste grootte. Overweeg het gebruik van kleurrijke afbeeldingen of grappige zinnen om de aandacht te trekken.

  • Verzamel de benodigdheden: Om de stickers te plaatsen, heb je natuurlijk leuke stickers nodig. Verzamel deze of laat er zelf ontworpen drukken. Heel eenvoudig te vinden via internet. 

  • Kies de juiste plekken: Kies zorgvuldig de plekken waar je de stickers wilt plaatsen, en zorg ervoor dat deze geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lantaarnpaal, een prullenbak, een reclamebord of een muur.

  • Plak de stickers op: Zorg ervoor dat de sticker goed vastzit en wrijf het glad om luchtbellen te voorkomen.

  • Maak foto's: Maak foto's van de geplaatste stickers en deel ze op sociale media. Zo inspireer je anderen om hetzelfde te doen.

  • Nodig anderen uit om deel te nemen: Nodig anderen uit om deel te nemen aan het opvrolijken van de openbare ruimte met stickers. Maak bijvoorbeeld een social media campagne om mensen aan te moedigen om hun eigen stickers te maken en te delen.

Bekijk alle acties

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier het volledige overzicht met alle acties voor 100in1Day Belgium.

Terug naar het overzicht