Googly eyes

Googly eyes in de straat is een creatieve manier om de omgeving op te vrolijken en mensen te laten glimlachen. Humor! Hieronder vind je een stappenplan om googly eyes in de straat te plaatsen:

Stap 1: Verzamel benodigdheden

Je hebt googly eyes nodig in verschillende maten en eventueel lijm of dubbelzijdig plakband om ze op hun plaats te houden. Je kunt googly eyes kopen bij hobbywinkels of online.

Stap 2: Kies een geschikte locatie

Kies een locatie waar mensen de googly eyes kunnen zien en waar ze een glimlach op het gezicht kunnen toveren. Dit kan een boom, een prullenbak, een muur of iets anders in de straat zijn.

Stap 3: Plaats de googly eyes

Gebruik lijm of dubbelzijdig plakband om de googly eyes op hun plaats te houden. Probeer verschillende combinaties en posities uit om een ​​leuk en interessant effect te creëren. Je kunt ook mensen uitnodigen om mee te doen en samen een hele straat of buurt op te vrolijken.

Stap 4: Deel het resultaat

Deel een foto van de googly eyes op sociale media of met vrienden en familie. Het is leuk om te zien hoe mensen reageren op het project en het kan anderen aanmoedigen om mee te doen en hun eigen creatieve ideeën te delen.

Het plaatsen van googly eyes in de straat is een fijne manier om een ​​beetje humor en vreugde aan de omgeving toe te voegen. Het kan een gevoel van gemeenschap creëren en mensen aanmoedigen om meer betrokken te zijn bij hun buurt.