Complimentenbriefjes

Complimentjes geven is altijd een leuk idee! Hier is een stappenplan voor het verstoppen van complimentenbriefjes voor voorbijgangers:

Stap 1: Kies een locatie

Kies een locatie waar veel mensen langskomen, zoals een drukke straat, een park of een winkelcentrum. Zorg ervoor dat de locatie veilig is en dat je geen mensen hindert.

Stap 2: Schrijf de complimentenbriefjes

Schrijf enkele complimentenbriefjes met inspirerende of bemoedigende berichten. Je kunt ook quotes of citaten gebruiken die je inspireren. Maak de briefjes zo aantrekkelijk mogelijk met mooie kleuren of tekeningen.

Stap 3: Verberg de briefjes

Verberg de briefjes op strategische plaatsen, zoals onder een bankje, tussen de bladeren van een plant of aan een boom. Zorg ervoor dat de briefjes goed verstopt zijn, maar nog steeds zichtbaar genoeg zijn voor voorbijgangers om ze te vinden.

Stap 4: Wacht en observeer

Ga op een afstand staan en observeer de mensen die langslopen. Het is geweldig om te zien hoe ze reageren op het vinden van een briefje en te weten dat je hun dag hebt verbeterd.

Stap 5: Geniet van de positieve impact

Geniet van de positieve impact die je hebt gemaakt op de mensen die je briefjes hebben gevonden. Je hebt hun dag mogelijk beter gemaakt met een eenvoudig, maar doeltreffend gebaar. En wie weet, misschien inspireer je anderen om ook iets vriendelijks te doen voor een ander!