Samen (k)leven

De deelstickertjes zijn een positief alternatief voor de dolgedraaide consumptiemaatschappij én een fijne manier om je buren te leren kennen.

Is het niet zot dat élk huisgezin een boormachine koopt, terwijl je even goed bij je buren kan aanbellen en dat van hen kan lenen? Een pak gereedschap heb je echt niet elke dag nodig. Of bak jij élke dag frieten terwijl je buur élke dag zijn gras maait? :-)

Delen van kostbaar goed is niet alleen een positief alternatief voor de dolgedraaide consumptiemaatschappij. Maar ook een fijne manier om je buren te leren kennen en het sociale weefsel in de buurt te versterken.

Om daar een handje bij te helpen verdeelt Curieus Deelstickertjes. Dat zijn aantrekkelijke pictogrammen die je op jouw brievenbus kan kleven. Zo laat je aan je buren weten welk materiaal ze kunnen komen lenen. Alsjeblieft, dank je wel.

Wil jij ook SAMEN(k)LEVEN en jouw buren aansporen om hun frigobox, fietspomp, kruiwagen, ladder, verrekijker… uit te lenen? Haal dan jouw portie deelstickertjes in huis en organiseer een buurtfeest, Curieuze picknick, geefplein, deur-aan-deuractie … Let’s stick together :-)