Opening buitenexpo 'Kijk Aalst in de ogen'

Op 19 september opent in Aalst de buitenexpo 'Kijk Aalst in de ogen'. De tentoonstelling maakt deel uit van het internationale platform 'Inside Out Project'. Met 69 portretten van Aalstenaren die de gevel van Netwerk Aalst zullen sieren, wil het project tonen dat iedereen erbij hoort in de stad.

Het Inside Out Project in Aalst

Het Inside Out Project is een internationaal participatief kunstproject. Meer dan 400.000 mensen in 138 landen deden al mee. Het project geeft gemeenschappen een stem door portretten op een publieke plek tentoon te stellen. Met 'Kijk Aalst in de ogen' brengen we in Aalst een verbindende boodschap over diversiteit, inclusie en zelf-expressie. 

Portretten

Er werden twee fotomomenten georganiseerd waarop Aalstenaren zich konden laten fotograferen om het statement van deze actie te ondersteunen. Bijna 70 Aalstenaren lieten een portret nemen.

De portretten worden genomen door Abdallah Awad, Alejandra Rogghé Pérez en Liliana Simôes. 

Wil je meer weten over het Inside Out Project?

Je leest er hier alles over: https://www.insideoutproject.net/en/

Het team achter 'Kijk Aalst in de ogen?'

Dit initiatief werd gerealiseerd door de projectgroep ‘Inside Out Aalst’ met omkadering van Netwerk Aalst, Agentschap Integratie en Inburgering Oost-Vlaanderen, Curieus vzw en met de financiële steun van CERA. 

#𝗶𝗻𝘀𝗶𝗱𝗲𝗼𝘂𝘁𝗮𝗮𝗹𝘀𝘁

Contact?
Deel dit bericht op:
Facebook
Twitter

Blijf op de hoogte met de laatste artikelen