Ga je mee op Deelsafari tijdens Share Fest?

Op zaterdag 25 november 2023 van 11u tot 19u organiseert De Transformisten in samenwerking met de Stad Antwerpen het Share Fest: hét deelfeest van het jaar. Welkom in De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-22, 2600 Berchem. 


Wat staat er op het programma? 

Het programma biedt volop kansen om delen te ontdekken, te doen en te vieren. Je kunt er deelnemen aan inspiratiesessies, workshops, ontmoetingen, lezingen, ruilwinkels… en genieten van (nieuwe) ontmoetingen en de Deel-show. 

Waarom een deelfeest? 

Delen is aan een steile opmars bezig. Van het delen van auto's en fietsen over samentuinen, samenhuizen en coworken tot het delen van kennis, babyspullen, sportgerief, werkgereedschap, laptops, atelierruimte, speelgoed, ... In zowat alle domeinen van ons privé- en werkleven is het vandaag mogelijk om diensten, producten, kennis of ruimte te delen met anderen. 

Delen is méér dan een sympathiek tijdverdrijf. Het is een belangrijk onderdeel van een sociale circulaire economie. De huidige deeltrend past in de transitie naar een nieuw maatschappelijk model waarin het welzijn van de mens en de natuur centraal staat in plaats van economische groei.

Deelsafari

Ontdek deelinitiatieven in Antwerpen op deze 'deel-safari' of geleide wandeling i.s.m. CurieusBuurtwerk PosthofBibliotheek De Poort en Coop Centraal. Afspraak in De Nieuwe vrede om 13:30 > 15:00 of 15:15 > 16:45

Meer info? Klik hier.


Blijf op de hoogte met de laatste artikelen