Fresh Faces

Je bent jong en je weet wat

Een sprekersdatabank vol jonge stemmen

Het zal je vast al opgevallen zijn dat dezelfde experten vaak hun zeg mogen doen in de media. Denk aan praatprogramma's, of sla er de kranten maar op na. Dat zijn zelden jongeren.

Bij Curieus geloven we dat jongeren ertoe doen, iets te zeggen hebben – zeker als het over hun eigen toekomst gaat – en dat hun expertise de moeite waard is om te delen. Daarom riep Curieus JAZZ (Jongeren Aan Zet / Zeg) in het leven. Een jongerencollectief dat in 2019 een stuk van het Festival van de Gelijkheid eigenhandig programmeerde. Sindsdien heeft JAZZ niet stilgezeten. Het jongerencollectief is op zoek gegaan naar jonge sprekers die een frisse en overtuigende stem in het debat zijn en bracht hen samen in Fresh Faces, een databank vol jong geweld en expertise. Door hen op één plek te verzamelen, hopen Curieus en JAZZ meer jongeren op evenementen, in praatprogramma's en in de kranten te zien. Maak kennis met de Fresh Faces van JAZZ en Curieus. 

Wil je een spreker contacteren? Je vindt de contactgegevens in de databank – zo kan je rechtstreeks met de spreker overleggen en een honorarium afspreken. 

Ben je jonger dan 30 en wil je zelf spreker worden?

Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

Alle experten