Podium
Locatie

Oostende

Datum & Tijd

02 - 09 Augustus '24

TICKETS

Met Curieus naar Theater aan Zee 2024

De nieuwe Stomme van Portici of Midzomernachtsdroom ontdekken? Dat kan op de 27ste editie van Theater aan Zee.

Curieus selecteerde in samenspraak met de artistieke leiding van Theater Aan Zee 8 voorstellingen die je aan een verminderd tarief kan bezoeken:

(1) vrijdag 2/08 - L' Absolu - 21u
l'Absolu is ontzagwekkende luchtacrobatie zoals je het nog nooit zag, in een indrukwekkende silo met een choreografie die de lichamelijkheid tot het uiterste drijft.
Een poëtisch onderzoek naar de menselijke psyche, waarbij het verlangen weer centraal komt te staan. (Taal: Engels, maar weinig tekst)

(2) zaterdag 3/08 - Elektra Unbound - 20u
Drie auditanten zitten gevangen in een sensationele montage van interviews en improvisaties. Terwijl ze iconische scènes uit De Oresteia interpreteren - de volledige trilogie over Elektra en haar disfunctionele familie - onthullen ze hun rampzalige eigen levens.

(3) zondag 4/08 - Ensor Concours - 20u
En ook al belooft deze editie - voor het eerst in openlucht! - speciaal te worden, er zijn nog zekerheden: na het gepruttel van zure schijt in een doffe pot, eindigen we de avond in de tedere omarming van een hartstochtelijke inktvis.

(4) maandag 5/08 - For Rosa - 21u
For Rosa vertelt het waargebeurde verhaal van Benjamin en Rosa, het 15-jarige meisje dat het leven liet in de waterramp van 2021 in de Ardennen, op een kamp voor jongeren die de wereld wilden veranderen.

(5) dinsdag 6/08 - This is not a love song - 19u
This is not a love song is de afstudeervoorstelling van Joshua Smits en Fiene Zasada, in samenwerking met Luca Persan. Ze maakten een voorstelling gebaseerd op persoonlijke verlangens, hun eigen kijk op intimiteit en de drang naar liefde en vriendschap.

(6) woensdag 7/08 -  De Groeten aan de ganzen - 20u
Freek Vielen creëerde samen met Danny Ronaldo, Margo Verhoeven en Tim David een wonderschone wereld waarin ze samen met het publiek het leven én de dood vieren.

(7) donderdag 8/08 - Liefde is van hout - 20u
Het wordt een gesproken lied, een gezongen verhaal over liefde en een boom.
Grote liefde. En een grote boom. Een pijnboom. Of een kastanje. Dat laten we nog even open.

(8) vrijdag 9/08 - Alle schone dingen - 19u30
Alle schone dingen is het verhaal van een jongen die, om zijn depressieve en suïcidale moeder opnieuw hoop te geven, aan een lijst begint met alle schone dingen die de moeite waard zijn om het leven te leven.

Tickets bestel je via de link onderaan deze pagina!

Tickets

Bekijk andere evenementen