Deelstickers

Want delen is het nieuwe hebben!

Voel jij je ook soms schuldig, hoe weinig mensen jouw kookpot gelukkig mag maken? Wist jij dat een boormachine gemiddeld maar 13 minuten gebruikt wordt gedurende zijn volledige levensduur?

Vroeger haalde je gewoon even de boormachine bij de buurman (laten we eerlijk zijn: hij kwam maar al te graag dat gat boren in ruil voor jouw verse soep), maar sinds er nieuwe buren wonen weet je het niet zo goed.

Curieus stelt voor: de deelstickertjes. Via mooie pictogrammen op je brievenbus of deur laat jij weten wat buren bij jou mogen lenen. Pak het slim aan en zorg meteen voor een paar extra vellen voor de buurt, zo krijg je wellicht sneller die boormachine te pakken! De meeste mensen deugen én de meeste mensen delen. Je zou ervan versteld staan hoeveel mensen het fijn vinden om hun ‘goe gerief’ met jou te delen. Deze afbeeldingen zijn het resultaat van een grondige studie naar de meest uitgeleende spullen, maar vooral symbool voor: ik ben een deler. 


We lieten kunstenaar Remy Ndow los op ons deel-voorwerpen, zo heb je meteen nog een streepje kunst op je brievenbus plakken!

Wil jij graag je buurt verbinden met deelstickertjes? Of meer info? Mail ons!

Let's stick together!