Kosten

1

Moeilijkheid

Gemakkelijk te organiseren door een beperkte groep, ideaal om mee te starten als je nog niet veel ervaring hebt in het organiseren van evenementen.

Thema's

Verbinding

Receptendialoog

Eenvoudig maar geniaal plan om samen met je buren de lekkerste recepten uit te wisselen!
Inhoud

In deze periode van 'social distancing' is iedereen volop op zoek naar creatieve manieren van verbinding met de buren. Curieus lanceert daarom een receptendialoog. Want wat verbindt er meer dan het lievelingsgerecht van je buren op tafel te toveren?

Heb je een familierecept waarop je trots bent? Je buren ongetwijfeld ook! Je hangt onze invulposter met je favoriete recept voor je raam. Moedig je buren aan om het zelfde te doen. Binnen de kortste keren woon je in de lekkerste straat het land.

Hoe begin je eraan?

Het principe is heel eenvoudig: print de invulposter, noteer je favoriete gerecht en hang de poster aan je gevelraam. Misschien doen enkele buren wel hetzelfde.

Zo worden de dagelijkse wandelingen in de buurt toch heerlijk verrassend? Vanaf nu gaan je niet meer gewoon een luchtje scheppen, maar geniet je van een culinaire wandeling doorheen je buurt. Neem een foto van de recepten bij de buren hun raam en probeer uit. Pasta heeft nu iedereen toch in overvloed in huis.

Meer info? info@curieus.be

Over de kostprijs

Enkel de inkt van je printer en de vulling van je vulpen!

Over de medewerkers

De receptendialoog is ongelooflijk eenvoudig. Je hoeft niets voor te bereiden. Enkel printen, schrijven en voor je raam hangen. En je buren motiveren via de burenwhatsapp. Dat ook natuurlijk!

Extra info

Curieus helpt je graag om de recepten te bundelen maakt er een échte publicatie van: jullie eigen buurtkookboek. Neem gerust contact met ons op daar meer over te weten te komen!

Tips

Wil je graag de receptendialoog delen met de wereld? Post een foto van je burengerecht onder #receptendialoog(naambuurt)