100in1Day Belgium

100 acties, één dag, positieve impact

Op zaterdag 17 juni 2023 is het feest! Die dag overspoelen we Vlaanderen en Brussel met 100 creatieve en verbindende acties op 1 dag.

100In1Day Belgium?

100in1Day Belgium is hét feest van de geëngageerde doener. Op deze dag zetten we ideeën om in daden. Zo verbinden we mensen met elkaar en met hun leefomgeving. Samen zetten we creatieve, duurzame en innovatieve acties op om de buurt een beetje mooier te maken.

100in1Day Belgium is bij uitstek een dag waarop we samen aan de slag gaan. Als buurtbewoner, buurtcomité, organisatie of burgerinitiatief. Als jeugdbeweging of als lokaal bestuur. Iedereen met een hands-on mentaliteit en een vleugje creativiteit is welkom om mee te doen.

Tank hier wat inspiratie!

Broed je al lang op dat ene idee om je buren samen te brengen? Well, today is the day!

Heb je niet echt een idee maar wel heel veel goesting? Ook dan kan je op ons rekenen!  Check de hoe?-pagina en het overzicht met 100 mogelijke acties!

Bekijk alle acties
Wij helpen je graag op weg!

Dit jaar kan je niet alleen op Curieus rekenen voor projectondersteuning en layout van promotiemateriaal, maar ook voor een financieel duwtje in de rug.

Je kan een beroep doen op een kleine bijdrage van 50€ of een grote bijdrage van 100€*. Je bepaalt zelf wat je kan gebruiken om je actie te realiseren.  Lees er hier alles over.

Wil je gebruik maken van dit budget? Registreer je actie dan voor zaterdag 27 mei.

*Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Registreer je actie hier!

Zet een actie op, breng buren samen en maak een positieve impact op je omgeving.

Laat ons weten welke actie jij organiseert