Zomerdromen

Samen een straatkunstwerk haken?
Wij kunnen dat!

Samen een straatkunstwerk haken? Wij kunnen dat! Kleurrijke mandala's, zelf gehaakt door creatievelingen van om en rond Leuven, vormen nu samen een prachtig straatkunstwerk.

Velen van ons kennen wel de kleurrijke paraplu's die we als straatoverkapping tegenkomen in straten in het buitenland. Prachtige paraplu's in felle kleuren zorgen voor een schaduw die lijkt te dansen door de straten. Met dit project willen we hetzelfde wauw-effect creëren maar dan op een interactieve, creatieve manier! Met verschillende buurtbewoners haakten we samen een grote straatoverkapping die op 100In1Day wordt ophangen in het winkelwandeldeel van de Mechelsestraat in Leuven.

Deze straatoverkapping bestaat uit verschillende kleurrijke mandala's die aan elkaar werden vastgemaakt tot één groot geheel. De samenhaakmomenten zijn gestart in December en gingen door bij verschillende partners: in De Maekerij, De Ruimtevaart en bij MAAKbar. De sessies werden steeds begeleid door één of meerdere (vrijwillige) ervaren haak(st)er(s) waarbij je terecht kon met al je vragen.

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door:

De Maekerij, De Ruimtevaart, MAAKbar, Kringwinkel ViTeS en Stad Leuven

Wil je lid worden van de Facebookgroep en op de hoogte blijven van dit project? Ja graag!