Tickets

Hieronder vind je alle info over de tickets voor het Festival van de Gelijkheid. Vind je geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan via festival@curieus.be!

Contacteer ons
Hoeveel kost een ticket?

Een dagticket voor het Festival van de Gelijkheid kost 10€, een combiticket 15€. Met een combiticket heb je toegang tot alle programma-onderdelen van het Festival van donderdag 15 december t.e.m. zaterdag 17 december. 

Met een ticket kan je alle locaties van het Festival bezoeken: 

  • Kunstencentrum Vooruit (Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent)

  • Amsab-ISG (Bagattenstraat 174, 9000 Gent)

  • Triodos bank (Nieuwewandeling 62, 9000 Gent)

  • Sphinx cinema (Sint-Michielshelling 3, 9000 Gent)

  • GUM - Gents Universiteitsmuseum (L9, Karel Lodewijk Ledeganckstraat 35, 9000 Gent)

Liever niet online? Bestel jouw tickets dan via het ticketbureau van Kunstencentrum Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent. De ticketbalie is toegankelijk van dinsdag tot vrijdag, telkens van 12u00 tot 18u00.

OPGELET! Voor de voorstelling Parade (Andrew Graham) op zondag 18 december moet je een apart ticket aanschaffen. Tickets (vanaf 10€) voor Parade bestel je op de website van VierNulVier.

Waar koop ik een ticket?

Tickets voor het Festival van de Gelijkheid bestel je gemakkelijk online, op de website van VierNulVier.

Liever niet online? Je kan ook telefonisch bestellen via 09 267 28 28 of rechtstreeks reserveren bij de Ticketbalie van VIERNULVIER (Sint-Pieterssnieuwstraat 23, 9000 Gent). De Ticketbalie is toegankelijk van dinsdag tot vrijdag, telkens van 12:00 tot 18:00.

Inschrijven

BELANGRIJK: na aankoop van je ticket vragen we je om je ook in te schrijven voor de programma-onderdelen van jouw keuze. Enkel met een ticket + je inschrijving ben je zeker van je plekje in de zalen.

In het bezit van een combiticket? Dan kan je je inschrijven voor meerdere dagen.

Hieronder vind je de links om in te schrijven per festivaldag:

Gratis programma

Enkele activiteiten tijdens het Festival van de Gelijkheid zijn gratis toegankelijk, daarvoor moet je dus geen ticket aanschaffen.

wat te doen met jouw ticket aan de inkombalie

Aan de inkombalie van het Festival van de Gelijkheid wordt jouw ticket gescand en ontvang je een toegangsbandje. Met dat bandje kan je alle zalen van het Festival betreden.

Laat dus zeker jouw ticket scannen aan de inkombalie!

groeps-/schoolbezoeken

Bezoek je het Festival met jouw klas of in groep (vanaf 10 personen)? Contacteer ons via festival@curieus.be en we bekijken samen hoe we jullie het best kunnen helpen.