Handschilderij

Beschilder een muur met handen

Wat een leuk idee om samen met de buren een muur te beschilderen met afdrukken van handen! Een mooie herinnering voor later.

Hier zijn enkele stappen die jullie kunnen nemen om dit project uit te voeren:

  • Kies een muur: Zoek een geschikte muur uit die groot genoeg is voor de afdrukken van de handen. Kies een muur die dichtbij genoeg bij de huizen van de buren is, zodat iedereen gemakkelijk kan deelnemen.

  • Voorbereiding: Zorg dat de muur klaar is om beschilderd te worden. Maak de muur schoon en zorg ervoor dat er geen scheuren of gaten zijn die gerepareerd moeten worden. Zorg ervoor dat de verf die je gaat gebruiken geschikt is voor het type muur.

  • Plan de afdrukken: Plan de positie van de handafdrukken. Je kunt een sjabloon of stencils gebruiken om de afdrukken van de handen op de muur te tekenen of je kunt ze vrijhandig tekenen. Het is leuk om te variëren in grootte en kleur.

  • Schilderen: Nodig alle buren uit om de handafdrukken te maken. Laat iedereen zijn/haar hand afdrukken op de muur. Je kunt ook extra versieringen of woorden toevoegen om de muur extra speciaal te maken.

  • Afwerking: Laat de verf drogen en bewonder het eindresultaat!

Foto’s van de actie kunnen niet ontbreken! Geniet ervan!

Bekijk alle acties

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier het volledige overzicht met alle acties voor 100in1Day Belgium.

Terug naar het overzicht