Festival van de Gelijkheid

Het Festival van de Gelijkheid is terug!

Van 9 tot en met 11 december strijkt de achtste editie neer in Gent, met een programma vol panels, babbels, explainers, documentaires, muziek, workshops, poëzie, illustratie, theater, performance … De Gentse Vooruit is opnieuw het brandpunt van het Festival van de Gelijkheid. Maar ook in Sphinx Cinema, Triodos bank, Amsab, De Krook én in de publieke ruimte kan je ons vinden. Wil je erbij zijn? Koop dan je Festivalpas en schrijf je in!

Inschrijven voor het Festival?

Je koopt één Festivalpas (10 euro) voor heel het festival. Daarmee kan je je inschrijven voor zoveel Festivalonderdelen als je wil. Met de code die je op je Festivalpas vindt kan je je inschrijven. Let op: het is noodzakelijk dat je je ook inschrijft voor de onderdelen van je keuze, een Festivalpas alleen volstaat niet. Voor de muziek- en theatervoorstellingen koop je nog een apart ticket. De FestivalBazaar, de Jamsessie op donderdag en de Dansstudio (op donderdag en vrijdag) zijn gratis toegankelijk.

Ja, ik wil een festivalpas!

Startende creatievelingen gezocht!

Jouw kerstinkopen kan je dit jaar doen op het Festival van de Gelijkheid, in onze Supermarché. Op deze makersmarkt in de Wintertuin bieden startende creatievelingen drie dagen lang hun koopwaar aan, het wordt een fijne selectie met enkel topproducten. Uiteraard in alle eerlijkheid en duurzaam vervaardigd, ideaal voor cadeautjes! We zijn nog op zoek naar startende creatievelingen die hun creaties te koop willen aanbieden! Interesse? Stuur een mailtje naar carolien.moens@curieus.be

Ik ben geïnteresseerd!