Festival van de Gelijkheid

Real equality isn't possible, if we don't celebrate our differences

Op 14, 15 en 16 december 2023 strijkt het negende Festival van de Gelijkheid opnieuw neer in De Vooruit en omgeving: drie dagen gevuld met een inspirerend programma vol panels, sofababbels, docu’s, muziek, workshops, poëzie, illustratie en theater. Gelijkheid als een feest in woord en beeld.

Merol

Merol op het Festival van de Gelijkheid!

Lekker met de meiden naar het Festival! Op donderdag 14 december speelt Merol in de concertzaal van De Vooruit. Wat mag je verwachten? Catchy synthpop, overgoten met tonnen zelfrelativering en een snuifje ironie. Tickets voor dit concert zijn vanaf nu te koop op de website van VierNulVier.

TICKETS
Kom alles te weten over het Festival

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek als eerste alles over het Festival van de Gelijkheid!

Inschrijven

Wie verdient de Prijs van de Gelijkheid 2023?

We kennen ze allemaal. Mensen die tegen de stroom in durven varen. Mensen die iets wezenlijks veranderen in de samenleving, in hun buurt of in het publieke debat. Mensen die voor dialoog kiezen, en niet voor het grote gelijk. Mensen die maatschappelijke pijnpunten durven duiden, maar weigeren om in cynisme te vervallen. Mensen die verbinden. Mensen die eigenlijk de Prijs van de Gelijkheid verdienen. Welke naam wil jij nomineren op onze longlist voor de Prijs van de Gelijkheid 2023?

Meer weten?

Stemmen van verandering

Het volledige programma ontdek je op 19 oktober maar één naam kunnen we alvast meegeven: Sam Bettens, zanger van K's Choice, vertelt op vrijdag 15 december in onze sofa over de kracht en energie die nodig is om jouw doel te bereiken, en over het vechten voor jouw identiteit.

Koop jouw ticket