Festival van de Gelijkheid

"In a world where you can be anything, be kind."

Het FESTIVAL VAN DE GELIJKHEID is terug! Na een noodgedwongen pauze in 2020 landt de achtste editie in Gent op 9, 10 en 11 december 2021. Drie dagen strijkt het festival neer in De Vooruit en omstreken voor panelgesprekken, interviews, docu’s en filmvoorstellingen, lezingen, tentoonstellingen, workshops en nog veel meer. Voor het volledige programma is het nog te vroeg (schrijf 12 oktober in de agenda), maar één naam kunnen we niet langer voor onszelf houden: rapper en woordkunstenaar 'buiten categorie' Brihang opent de 8ste editie op donderdag 9 december in de Concertzaal van de Vooruit.

Tickets voor vroege vogels!

Wil je een panelgesprek of een docu meepikken? Of je laten verrassen door een onverwachte ontmoeting in het Festivalcafé? Dat kan! Op 12 oktober maken we het volledige programma bekend maar je kan nu al een 'early bird-ticket' kopen (10 euro). Daarmee kan je je begin oktober als eerste inschrijven voor de programma-onderdelen van jouw keuze!

Ja, ik kom naar het festival!
Vrijwilliger worden?

Steek je graag de handen uit de mouwen en volg je al eens een goed gesprek? Aarzel niet en schrijf je in als vrijwilliger!