Locatie

BROEI - Gent

Datum & Tijd

23 September 19:00 - 22:00

Toegankelijkheid
Ga naar Fresh Faces

Workshop // Storytelling

Jongeren aan Zet/Zeg, de jongerengroep van Curieus vzw, heeft een databank in het leven geroepen voor jongeren tot 30 jaar die vaker in de media of op evenementen hun stem willen laten horen: www.freshfaces.be We zouden die databank graag vullen met nog meer jongeren met expertise! Iets voor jou, maar wil je eerst nog bijleren over spreken voor publiek? Of sta je al in de databank, maar wil je je kennis opfrissen? Neem deel aan een van de twee gratis workshops voor sprekers (in spe).

"Storytelling is zo oud als de straat. Maar welke geheimen schuilen er precies achter het vertellen van een goed verhaal? Wat maakt een vertelling krachtig, een relaas dat 'blijft hangen'? We nemen je mee in de wereld van het betere verhaal. Je leert over het belang van storytelling, wordt op weg gezet om zelf een kort, waargebeurd verhaal te smeden en krijgt concrete tips om je vertelling naar een hoger niveau te tillen.

Begeleidster Charlotte Huyghe is verhalencoach bij Relaas, een podcast met een steeds groeiende collectie van waargebeurde verhalen, verteld door de mensen die ze zelf hebben meegemaakt. Jarenlang begeleidt hij al mensen die zin hebben om hun relaas te vertellen en biedt hij hen tips op maat."


Ontdek hier Fresh Faces
Extra info
Waar BROEI - Geraard de Duivelstraat 1 9000 GENT
Wanneer 23.09.2021 - 19u tot 22u
Inschrijven marijke.vertommen@curieus.be

Bekijk andere evenementen