Locatie

StampMedia, De Coninckplein 26, 2000 Antwerpen

Datum & Tijd

11 oktober 18:30 - 20:30

Workshop 'Spreken voor publiek' voor jongeren

Heb je over veel dingen een mening, kennis over een bepaald onderwerp, of gewoon een verhaal dat verteld moet worden? In deze workshop leer je hoe je kan spreken met een journalist, op tv of op een podium. Samen met Ella Michiels leren we de basics van spreken voor een publiek.
  • Hoe breng je jouw boodschap en expertise het beste over?

  • Hoe doe je dat met je stem en lichaamshouding?

  • Hoe ga je om met moeilijke vragen?

Na deze interactieve workshop weet je het! Ella Michiels is taal- en presentatiecoach bij de VRT (Ketnet, MNM, Eén, VRT NWS) en geeft lessen en workshops ‘spreken voor publiek’ aan kinderen, tieners en (jong-)volwassenen. Verwacht je aan een sessie op maat met direct bruikbare tips voor een heldere communicatie.

Deze workshop wordt georganiseerd door StampMedia en Curieus. Curieus heeft een databank in het leven geroepen voor jongeren tot 30 jaar die vaker in de media of op evenementen hun stem willen laten horen: www.freshfaces.be Zo hopen we vaker jongeren op events en in de media te zien. We zouden die databank graag vullen met nog meer jongeren met (ervarings)deskundigheid! Iets voor jou, maar wil je eerst nog bijleren over spreken voor publiek? Of sta je al in de databank, maar wil je je kennis opfrissen? Dan is deze workshop zeker voor jou. Tijdens de workshop geven we ook wat meer info over FreshFaces, zodat je eens kan horen of dit iets voor jou is.

Datum: Dinsdag 11 oktober, van 18:30 tot 20:00u.

Locatie: De Coninckplein 26, Antwerp

Gratis, wel even inschrijven via StampMedia.

Schrijf je in

Bekijk andere evenementen