Locatie

Antwerpen

Datum & Tijd

26 Juni - 31 Augustus '21

Vensterverzen @ Centrum Den Brand

‘Vensterverzen’ is een poëziewedstrijd georganiseerd door VFG, Creatief Schrijven in samenwerking met Curieus i.k.v. 100In1Day op 26 juni 2021.
De schrijfwedstrijd enthousiasmeerde bewoners van voorzieningen om met taal aan de slag te gaan. Zo voorzag ze binnen de muren van de voorziening een creatief vrijetijdsaanbod met als doel groeien en bijleren. De kandidaten kregen een creatieve en laagdrempelige schrijfopdracht van een professionele coach en gingen vervolgens aan de slag met het schrijven van hun eigen gedichten.

Een jury ontfermde zich over de 12 inzendingen uit provincie Antwerpen en koos een winnaar uit: vzw Den Brand! Vzw Den Brand biedt al bijna 40 jaar een thuis aan volwassen personen met een beperking. Ze kunnen er terecht voor dagbesteding, wonen, logeren en begeleiding. Ze zijn gevestigd in Mol, Herentals en Lier.

Curieus zorgt ervoor dat hun winnende gedichten vanaf 26 juni schitteren op de ramen van Den Brand in Herentals en op de gevelramen van buurtbewoners. Aan de hand van een uitgestippelde wandeling zullen de bewoners van de voorzieningen, de buurtbewoners en alle sympathisanten een wandeling kunnen maken en de gedichten kunnen bewonderen. Je kan de routekaarten hier bekijken via de Izi Travel App!

Locatie Den Brand vzw, Schoolstraat 44, 2200 Herentals
Contact sainabou.johm@curieus.be
Organisatie VFG, Creatief Schrijven & Curieus

Bekijk andere evenementen