Locatie

Circuit, Jef Cassiersstraat 29, 2000 Antwerpen

Datum & Tijd

14 - 19 December '21

Toegankelijkheid

The Empty Shop Antwerpen

Welkom in The Empty Shop!

Van dinsdag 14 tot zondag 19 december opent The Empty Shop haar deuren @Circuit in Antwerpen (Nieuw Zuid).

The Empty Shop is een initiatief van Curieus en De Kringwinkel. De naam verklapt zichzelf al: tijdens deze 6 dagen kan je er kwaliteitsvolle tweedehandskleding komen shoppen die wordt gedoneerd door mensen zoals jij en ik!

Daarnaast voorzien we elke dag ook een leuk programma met workshops, lezingen of muziek. Klap de verschillende onderdelen hieronder open voor meer!

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke dag starten we met een volledig lege winkel. Die vullen we dagelijks op met hoogwaardige gedoneerde kledij. Je kan dus zowel kledij komen doneren als komen shoppen die week!

Kleren doneren

Heb je zin om zelf kleding te doneren? Dat kan zeker! Zoek kleding die je niet meer aandoet, kijk of deze kleding nog kwaliteitsvol is en breng ze tussen 14/12/2021 en 19/12/2021 naar The Empty Shop @Circuit. Op deze manier zullen onze rekken zeker gevuld raken!

Het goede doel

The Empty Shop werkt ook toe naar een doel. De opbrengsten van The Empty Shop gaan naar een eerste werkervaring voor vrouwelijke vluchtelingen in De Kringwinkel. Door kledij te komen doneren of te komen kopen die week, help jij dus zelf mee aan die eerste broodnodige werkervaring!

Programma

Naast de donatie en verkoop van kleding zullen er nog tal van andere activiteiten zijn! Zo kan je meedoen aan één van onze workshops, een snackje komen eten, mee een dansje placeren en veel meer… Meer info daarover binnenkort!

Bekijk andere evenementen