Extra
Locatie

Smuljungle Aalst, Marktweg 20 9300 Aalst

Datum & Tijd

25 juni 10:00 -

Smuljungle Aalst viert feest!

Hoera, onze growfunding actie voor onze Smuljungle in Aalst is gelukt! Dankzij de steun van velen wordt Sint-Job echt de lekkerste plek van Aalst. Dat vieren we op ‘100In1Day Belgium’, een dag vol positieve acties die mensen verbinden met elkaar.

Op het programma:

 • 10:00 tot 11:00 Mindfullnes in de natuur
  Kies voor een bosbadsessie of een sessie natuurlijk bewegen. Ideaal om te onthaasten en helemaal zen van de rest van de dag te genieten.

 • 11:00 tot 13:30 Zero Waste picknick
  Ga je mee de uitdaging aan om geen afval achter te laten?

  Nodig vrienden en familie uit en wees creatief. Breng jouw kleurrijkste picknick dekentje mee. Duik jouw keuken in maak een Zero Waste picknick. Misschien heb je kastrestjes? Of maak je wat lekkers dat je met andere mensen wil delen zodat er niets overschiet? Vergeet deze keer de plastiek verpakking en laat die aluminiumfolie ook maar thuis. Breng bij regenweer gerust een partytentje mee. Want ook dat maakt het samenkomen uniek en er is plaats zat. 

 • 13:30 tot … Fietstocht met Bart Backaert
  De groen pionier van de stad Aalst neemt ons met de fiets op sleeptouw en laat ons de magische plekjes van Aalst zien. Zorg voor opvallende kledij en eventueel een veiligheidshelm.

  Einde is voorzien aan Netwerk Aalst die er net voor de sluiting wegens grote verbouwingen nog eens een lap op geven.

Locatie: Marktweg 20, 9300 Aalst
De smuljungle is groot, we spreken af aan de kastanjes beneden aan het fietspad.


Schrijf je in via https://smuljungle.be