Workshops & Familie
Locatie

MAAKbar, Tiensevest 60 - lokaal 301, 3000 Leuven

Datum & Tijd

09 december 14:00 - 16:00

Info

Volledig gratis, geen inschrijving vereist en al het materiaal wordt voorzien.

Toegankelijkheid
Taal vaardigheid

Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.

Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

Niet rolstoeltoegankelijk

Samenhaken in MAAKbar

Samen een straatkunstwerk haken? Wij kunnen dat! Laat je creativiteit de vrije loop en haak mee aan het kleurrijkste straatkunstwerk van de buurt!

Met verschillende buurtbewoners haken we samen een grote straatoverkapping die op 100In1Day 2023 zal worden ophangen in het straatbeeld. Deze straatoverkapping bestaat uit verschillende kleurrijke mandala's die aan elkaar worden vastgemaakt tot één groot geheel. Kom dus mee haken tijdens één van de begeleide sessies, leer je buren beter kennen en werk mee aan een prachtig straatkunstwerk. De haakmomenten gaan door in De Maekerij, De Ruimtevaart en MAAKbar op verschillende momenten. De sessies zijn volledig gratis en al het materiaal wordt voorzien. Daarnaast word je steeds begeleid door een ervaren haak(st)er waarbij je terecht kan met al je vragen. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven.

De sessie op 9 december 2022 gaat door in MAAKbar. Hilde, Ria en andere vrijwilligers ontvangen jullie graag met een tasje koffie voor een fijne samenhaak-sessie. Of je nu al wat kan haken of helemaal nog niet, iedereen welkom!

Meer info

Bekijk andere evenementen