Podium
Locatie

Balzaal

Datum & Tijd

16 december 16:00 - 16:40

Terug naar Programma

Optreden Jaouad Alloul

Onze festivaltroubadour vertaalt alle indrukken van de dag in een wervelend optreden.

Hij of zij - simpelweg Jaouad is de festivaltroubadour. Deze theatermaker, muzikant en auteur laat zich inspireren tijdens het Festival van de Gelijkheid. Samen met Daniel González gitarist treedt Jaouad elke festivaldag op in de Balzaal en brengt een paar songs, geïnspireerd door alle indrukken.


Om 13:30 ben je welkom in de Domzaal voor de sofababbel met Jaouad Alloul en Tobi Lakmaker.

Op zaterdagvond is Jaouad master of ceremonie tijdens de Erotische Nachtmis in de Theaterzaal. Na afloop neemt onze festivaltroubadour iedereen feestelijk mee via de trappen van De Vooruit van de Theaterzaal naar de afterparty in de Balzaal waar Jaouad het feestje op gang brengt en DJ Rokia Bamba de dansvloer in lichterlaaie steekt.

Jaouad Alloul

Jaouad Alloul is alles en niets tegelijk, gender is voor hem/haar het grootste construct dat ons gevangen houdt. Jaouad’s advies: Speel ermee en relativeer het voluit. Geef toe aan alle kanten van je genderidentiteit.

Daniel González

Daniel González, een getalenteerde multi-instrumentalist, muziekarrangeur en componist, zag het levenslicht in Xalapa, Mexico. Zijn muzikale reis begon reeds op 2-jarige leeftijd, toen hij zijn passie voor percussie ontdekte. Gedurende zijn jeugd omarmde hij diverse instrumenten, waardoor zijn vaardigheden en muzikale veelzijdigheid zich verder ontwikkelden.

Hij kwam naar België om percussie te studeren aan KCA. Hij woont en is gelukkig in Antwerpen waar hij zijn carrière uitbouwt met een scala aan projecten zoals Jaouad, DaLa, Sindicato Sónico, México Show and Organized Happiness.

Meer Festival van de Gelijkheid!