Podium
Locatie

Balzaal

Datum & Tijd

14 december 22:00 - 22:40

Terug naar Programma

Optreden Jaouad Alloul

De festivaltroubadour vertaalt alle indrukken van de dag naar een wervelend optreden.

Hij of zij - simpelweg Jaouad is de festivaltroubadour. Deze theatermaker, muzikant en auteur laat zich inspireren tijdens het Festival van de Gelijkheid. Samen met Daniel González gitarist treedt Jaouad elke festivaldag op in de Balzaal en brengt een paar songs, geïnspireerd door alle indrukken.

Op zaterdag is er om 13 uur een sofababbel met Jaouad en Tobi Lakmaker in de Domzaal en is Jaouad 's avonds master of ceremony tijdens de Erotische Nachtmis en verwelkomt alle gasten in de Theaterzaal. Na afloop neemt onze festivaltroubadour iedereen feestelijk mee via de trappen van De Vooruit van de Theaterzaal naar de afterparty in de Balzaal waar Jaouad het feestje op gang brengt en DJ Rokia Bamba de dansvloer in lichterlaaie steekt.

De Balzaal is vrij toegankelijk zonder Festivalpas en ideaal om de Festivalsfeer op te snuiven, te genieten van het optreden of even uit te blazen van al het brainfood dat je geserveerd kreeg.

Jaouad Alloul

Jaouad Alloul is alles en niets tegelijk, gender is voor hem/haar het grootste construct dat ons gevangen houdt. Jaouad’s advies: Speel ermee en relativeer het voluit. Geef toe aan alle kanten van je genderidentiteit.

Daniel González

Daniel González, een getalenteerde multi-instrumentalist, muziekarrangeur en componist, zag het levenslicht in Xalapa, Mexico. Zijn muzikale reis begon reeds op 2-jarige leeftijd, toen hij zijn passie voor percussie ontdekte. Gedurende zijn jeugd omarmde hij diverse instrumenten, waardoor zijn vaardigheden en muzikale veelzijdigheid zich verder ontwikkelden.

Hij kwam naar België om percussie te studeren aan KCA. Hij woont en is gelukkig in Antwerpen waar hij zijn carrière uitbouwt met een scala aan projecten zoals Jaouad, DaLa, Sindicato Sónico, México Show and Organized Happiness.

Gratis studentendag

Ben je student en wil je het Festival op donderdag 14 december bezoeken? Op vertoon van een geldige studentenkaart voor het schooljaar 2023 - 2024 maak je het Festival gratis mee.

meer info

Meer Festival van de Gelijkheid!