Locatie

Opera & Ballet Vlaanderen

Datum & Tijd

17 juni 14:00 - 16:00

Terug naar Programma

Open Raam

Vul straten en pleinen met de schoonheid van opera en ballet
Wat is die ene aria die je telkens tot tranen toe beweegt? Welke opera heeft voor jou een bijzondere betekenis? Bij welk stuk kan je het niet laten om mee te dirigeren of te dansen? Opera- en balletfans in Vlaanderen, maak je liefde bekend en laat van je horen!

Op zaterdag 17 juni 2023 roepen Opera Ballet Vlaanderen en Curieus iedereen op om hun liefde voor opera- en balletmuziek te delen.

Open tussen 14u en 16u jouw ramen en deuren en beleef samen met je buren, vrienden en familie jouw passie voor muziek of ballet. Zing je favoriete aria, speel je geliefde muziekfragment af of vraag een verzoekje aan op Klara en draai de volumeknop van jouw muziekinstallatie open. Creëer een onvergetelijk moment met jouw favoriete fragment uit het opera- en balletrepertoire.

ALLES KAN!
De actie kan zo klein of groot worden als je zelf wilt. Zet je raam open en draai aan de volumeknop, post je voor al je vrienden op sociale media? Of bied je buren een hapje en een drankje aan, een huisconcert of een groter evenement?

Krijg liefde terug van ons

Registreer je actie bij OperaBallet Vlaanderen en je uitnodiging voor een gezellige ontmoeting in Opera Gent of Opera Antwerpen, mét live opera-jukebox en een feestelijke start van de losse ticketverkoop voor het volgende fantastische seizoen bij Opera Ballet Vlaanderen, komt er gauw aan. Bovendien maak je kans op gratis abonnementen, tickets of een van de cadeaupakketten van Curieus. Verhoog je kansen door over jouw actie op sociale media te posten met #operaballetvlaanderen en vermelding van de actie OPEN RAAM.

Registreer jouw actie

Bekijk gerelateerde evenementen