Extra
Locatie

Balzaal

Datum & Tijd

15 december 13:00 - 23:00

Terug naar Programma

Het kantoor van de tekenaar

In de kassaruimte vind je het kantoor van onze Festivaltekenaar.  Je vindt er de mini expo van Festivaltekeningen, materiaal om zelf aan de slag te gaan en als je geluk hebt, is de Festivaltekenaar van dienst er op dat moment aan de slag. Op vrijdag kan je er Yule Hermans treffen.

Onze Festivaltekenaars laten zich inspireren door de activiteiten, sprekers, sfeer en alles wat ze meemaken tijdens het Festival van de Gelijkheid. Ook jij mag je laten inspireren en tekenmateriaal ophalen in het kantoor. Wie weet kom je wel in de mini-expo terecht. Niet direct inspiratie? Op onze inkleurbare placemats van Auwnanas kan je je kleurrijke zelf kwijt. 

Yule Hermans

Yule Hermans vertelt met haar illustraties kleine verhalen. Ze werkt op gevoel en creëert zo sfeervolle en poëtische beelden. Doordat realiteit en magie door elkaar  lopen zijn haar illustraties vaak erg gelaagd. 

Yule studeerde aan het Sint Lucas in Antwerpen. Na haar studies illustreerde ze onder meer een boek voor Lannoo, een solotentoonstelling en een nieuw boek voor Van Halewyck. Naast illustraties voor kinderboeken maakt Yule ook  editorial illustraties, geboortekaartjes en autonoom werk. En soms verhuist haar tekentafel naar een podium waar ze live illustraties maak bij vertelvoorstellingen.

Yule Hermans
Yule Hermans

Meer Festival van de Gelijkheid!