Workshops
Locatie

Gele Kamer

Datum & Tijd

14 december 15:30 - 17:00

Toegankelijkheid
Taal vaardigheid

Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.

Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

Rolstoeltoegankelijk
Koop hier je Festivalpas
Terug naar Programma

Hate speech poetry

Haters gonna hate, maar wij maken er poëzie van.

Iedereen kent wel de negatieve en ongepaste comments bij artikels op HBVL of op andere sociale media. Achter een scherm durven mensen vaak hard zijn voor elkaar. In deze negatieve of gemene berichten zoeken we naar een poëtische boodschap. Dit door de berichten uit te printen en met een stift te manipuleren. Het resultaat is een stiftgedicht waarbij de negativiteit van de oorspronkelijke schrijver een nieuwe betekenisvollere boodschap krijgt.


Wie wil deelnemen aan de workshop, gegeven door Stef Lemmens, mag zelf hate speech-berichten meenemen om mee aan de slag te gaan.


bandje aandoen

Reserveren?

Voor deze workshop moet je op de dag zelf reserveren. We werken niet met online inschrijvingen maar je kan deelnemen door een pasje te vragen aan het onthaal voor het gewenste programma-onderdeel. Met dit pasje krijg je toegang tot de zaal. Wil of kan je toch niet deelnemen? Breng het pasje dan terug binnen zodat iemand anders jouw plaats kan innemen.

Meer info
Gratis studentendag

Ben je student en wil je het Festival op donderdag 14 december bezoeken? Op vertoon van een geldige studentenkaart voor het schooljaar 2023 - 2024 maak je het Festival gratis mee.

meer info

Meer Festival van de Gelijkheid!