Workshops
Locatie

Studio Groot

Datum & Tijd

14 december 13:30 - 15:00

Toegankelijkheid
Taal vaardigheid

Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.

Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

Rolstoeltoegankelijk
Koop hier je Festivalpas
Terug naar Programma

Grenzen bij openheid en nabijheid

i.s.m. Cachet vzw

Tijdens deze workshop geeft Cachet vzw een insiders perspective over hoe het is om met verschillende hulpverleners je verhaal te moeten delen. We reflecteren samen over de keuze van hulpverlener, het aantal hulpverleners die jongeren tegenkomen, ... In welke situaties is je verhaal delen helpend of net niet? Wat doet weerstand en wantrouwen of net nabij willen voelen met een jongere wanneer er geen keuze is van hulpverlener? Wat doet dit met jou als hulpverlener? Mag jij je grenzen hierin aangeven? Mag de jongere dit? We denken graag samen na over de mogelijkheden, beperkingen en voorwaarden van effectieve zorg. Bereid je voor op vertragen, stilstaan en samen groeien met Cachet!

bandje aandoen

Reserveren?

Voor deze workshop moet je op de dag zelf reserveren. We werken niet met online inschrijvingen maar je kan deelnemen door een pasje te vragen aan het onthaal voor het gewenste programma-onderdeel. Met dit pasje krijg je toegang tot de zaal. Wil of kan je toch niet deelnemen? Breng het pasje dan terug binnen zodat iemand anders jouw plaats kan innemen.

meer info
Gratis studentendag

Ben je student en wil je het Festival op donderdag 14 december bezoeken? Op vertoon van een geldige studentenkaart voor het schooljaar 2023 - 2024 maak je het Festival gratis mee.

meer info

Meer Festival van de Gelijkheid!