Begeleide rondleiding
Locatie

De Centrale Kraankindersstraat 2 9000 Gent

Datum & Tijd

25 juni 17:00 - 18:30

Reserveer je plekje

De Centrale gisteren en vandaag - Rondleiding voor buren

Tijdens een rondleiding van 60 minuten nemen we je mee in de geschiedenis van het gebouw. Hoe de elektriciteitscentrale van weleer evolueerde tot de inclusieve, muzikale concertwerking van vandaag. Aansluitend welkom voor muziek, een hapje & drankje.

Een eeuw geleden wakkerden cokes en de noeste arbeid van veel mensen een elektrische revolutie aan in Gent. Door de jaren werd deze energie enkel sterker en vandaag zorgen de restanten van dit iconisch gebouw voor de overlevering & transformatie van levende muziektradities. Vandaag is De Centrale een broedplaats, een open huis waar kunstenaars, publiek en partners met elkaar in dialoog gaan, zich met elkaar connecteren, evenwaardig participeren en ervaringen delen.

Kortom, De Centrale is een boeiende cultuur- en ontmoetingsplek en bovenal een warm en bruisend nest met veel aandacht voor de kracht van diversiteit.

Praktisch
Inschrijven - reserveer tijdig om zeker te zijn van een plaats via deze link
Adres: Kraankindersstraat 2, 9000 Gent

Dit event kadert binnen 100In1Day Belgium. 100In1Day Belgium viert de warme buurt of stad met 100 creatieve en positieve acties op 1 dag.

#100POSITIEVEACTIES #100IN1DAYBELGIUM