Podcast & Expo
Locatie

Netwerk Aalst - Houtkaai 15, 9300 Aalst

Datum & Tijd

25 juni 14:00 - 17:00

VITRINE - Verhalenroute

๐—Ÿ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ฒ ๐—ผ๐—ฏ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป
Op zaterdag 25 juni 2022 tussen 14u en 17u word je op verschillende locaties langs de route verrast door creatieve intermezzoโ€™s en een gratis ijsje.ย 

Podcastmaker Julie Weyne verzamelde verhalen over objecten gelinkt aan inwoners van Rechteroever in Aalst. Objecten met een bijzondere betekenis, waar een verhaal of een anekdote aan vast hangt.

Ben jij ook zo benieuwd naar deze verhalen? Maak een wandeling door de wijk, scan de QR-codes en ontdek de verhalen achter de objecten. Of neem plaats in de luisterhoek bij Netwerk Aalst.

De wandeling is 3,4km lang en duurt 1 uur en 20 minuten. De wandeling is beschikbaar vanaf zaterdag 25 juni tot en met 31 augustus 2022.


Vitrine is een samenwerking tussen podcastmaker Julie Weyne, Netwerk Aalst en Curieus vzw, met de steun van Erfgoedcel Denderland. Het project kadert binnen 100In1Day Belgium, een dag waarop we de warme buurt vieren met 100 creatieve en positieve acties op 1 dag.